iccmain


navigation

fontsize

color

„A kerékpározás nagy biznisz” workshop 2. Lendva

2018. július 10-én, a Muránia Kerékpáros Központban immár második alkalommal szerveztünk műhelyfoglalkozást az IronCurtainCycling projekt keretén belül. Lendva Község, mint projektpartner a Muravidéki Idegenforgalmi Szövetséggel együttműködve „A kerékpározás nagy biznisz” kihívó címmel hirdette meg a foglalkozást.

A műhelyfoglalkozás során ismertettük a kerékpáros infrastruktúra fő elemeit, valamint a globális trendek vonzásában a kerékpáros turisták elvárásait. A következő kérdésekre kerestük a választ: Milyen legyen a sikeres kerékpáros szálláshely, ellátás és kerékpáros pont, és megállapítottuk, milyen kerékpáros turistákat szeretnénk, illetve milyen elvárásoknak kell megfelelnünk ahhoz, hogy visszatérő vendégeink legyenek.

A műhelyfoglalkozások célja piaci szempontból érdekes és vonzó turisztikai termékek fejlesztése volt. A két műhelyfoglalkozás végén így 5 integrált kerékpáros turisztikai termékhez jutottunk, amelyekkel a lendvai közigazgatási egység területén és a szélesebb térségben is hozzájárulunk a kínálat bővítéséhez és az idelátogató kerékpáros turisták létszámának növeléséhez.

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!