iccmain


navigation

fontsize

color

Elkészült az ICC mobilapplikációja

Már elérhető az Iron Curtain Cycling projekt keretében kifejlesztett „Cycling Slovenia Hungary” mobilapplikáció, amely a szlovén-magyar határmenti térségbe - Lenti és térsége, Őrség-Vendvidék, Pomurje régió (Muraszombat, Lendva, Ljutomer), Mura-Dráva régió (Ptuj és környéke) - látogatóknak nyújt segítséget a környék megismerésére, bejárására.

A négy nyelven elérhető alkalmazás folyamatosan frissülő adatbázisában megtalálhatók a térség főbb látnivalói, vendéglátó- és szálláshelyei. Emellett térképpel, fotókkal és leírással kiegészített komplett túra- és csomag ajánlatokat is tartalmaz elsősorban kerékpárosok számára, megadva a pontos távolságot, a megtételhez szükséges becsült időt, valamint tájékoztatást ad a szintemelkedésről és a túra nehézségéről.  

A szabadidő eltöltéséhez is segítséget nyújt az applikáció, amely tartalmazza a térségben található fürdők, állatkertek, színházak, tanösvények és egyéb élményt kínáló helyszínek leírását, valamint „Események” címszó alatt információt kínál az aktuális programokról.

Az alkalmazás letölthető Androidon a Google Play Áruházból, iOS-en pedig az Apple Store-ból.  

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!