iccmain


navigation

fontsize

color

FELHÍVÁS Gyalogtúra, és szabadidős programok Pákán és környékén

Ideje: 2019. szeptember 14. szombat A túrán való részvétel INGYENES, de előzetes online regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.si-hu.eu honlapon lehet 2019. szeptember 10-ig!

Valamennyi, a helyszínen regisztrált résztvevő promóciós ajándékot is kap.

Program:

8.15 - 9.00 Helyszíni regisztráció az erdei kisvasút Lenti állomásán - Lenti, Táncsics utca 11.

9.00 Különvonat indulása Pákára

10.15 Érkezés az ICC Családi nap helyszínére – Páka sportpálya

A mintegy 1 órás vonatozás alatt bárki megcsodálhatja a tájat, hallhat a térség növény-és állatvilágáról.  Vonzó zalai dombok és erdőségek között kanyarogva érkezünk a program helyszínére.

10.30 Túra indítása

Vezetett gyalogtúra a falu turisztikai látványosságainak, természeti és kulturális értékeinek megtekintésével - Öveges József Emlékház, Dömeföldi Tájház, Bunkerek, Római Katolikus Templom.

A túra végén egy tál meleg étel és különböző programok a sportpályán! Sportolási lehetőségek, bemutatók, játékok (fanatic jump, spinning, fitness park, teqball), egészségügyi szűrések, előadások, kerékpáros bemutatók, kézművesek bemutatkozása, gyermek szabadidős park várja a résztvevőket!

14.45 órakor indul a különvonat vissza Lentibe

Az esemény az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 pályázati forrásaiból támogatott "Közös kerékpáros turisztikai desztináció létrehozása a

 

 

 

 

Vasfüggöny által kettészakított határtérség integrációjára" című, IronCurtainCycling rövid című, SIHU115 azonosítószámú projekt keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

 

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!