iccmain


navigation

fontsize

color

FELHÍVÁS II.

A projekt keretében ICC Day néven 2019.10.05-i és 10.06-i napokon kerékpáros fesztivált szervezünk a sportélményt és a lehengerlően szép természeti és kulturális látnivalók befogadását igénylő ökoturistáknak. Legyen Ön is részese a programnak, nyújtson szolgáltatást az útvonalak menetén!

Négy útvonalat választottunk a rendezvényre:

 

  1. Ptuj - Ptuji-tó - Zabovci - Markovci - Sturmovci Tájvédelmi Körzet - Videm pri Ptuju - Ptuj

 

  1. Ptuj - Ptuji-tó - Zabovci - Markovci - Zagojici - Formin - Placerovci - Gajevci - Muretenci - Videm pri Ptuju -  Sturmovci Tájvédelmi Körzet - Ptuj

 

  1. Őriszentpéter - Szalafő - Hodos - Bajánsenye - Kerkáskápolna - Magyarföld - Kerkáskápolna - Őriszentpéter

 

  1. Őriszentpéter - Szalafő - Hodos - Dolenci - Budinci - Orfalu - Apátistvánfalva - Szentgotthárd, Máriaújfalu - Farkasfa - Szalafő - Őriszentpéter

 

Jelentkezését kérjük küldje el 2019.09.02-a 15 óráig Neuvirthné Bilics Anikónak, az IronCurtainCycling projektmenedzserének:

  1. e-mail címen, vagy telefonon a +36/94/515 741 telefonszámon.

Jelentkezésénél, kérjük tüntesse fel/mondja el a vendéglátóhelye/szolgáltató helye nevét, pontos címét, elérhetőségeit (weboldal, telefonszám, email cím) és mellékeljen róla egy rövid leírást is (maximum 150 karakterben) /mutassa be, hogy mit tudna nyújtani az útvonalon elhaladó kerékpáros turistáknak.

A projektekről további információkat talál az www.icc.zala.hu weboldalon.

Köszönjük az együttműködését!

 

Szombathely, 2019. augusztus 26.

 

 

Vas Megyei Önkormányzati Hivatal

nemzetközi csoport

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!