iccmain


navigation

fontsize

color

FELHÍVÁS Ökoturisztikai élmény a Válicka mentén

Ideje: 2019. szeptember 14. szombat Vezetett gyalogtúra az Alsó-Válicka völgye mentén. Ismerkedés a zalai erdőségekkel, a patak mentén a vízben gazdag területek növény - és állatvilágával. A gyaloglás egy része bükkerdőben halad.

A túrán való részvétel INGYENES, de előzetes online regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.si-hu.eu honlapon lehet 2019. szeptember 10-ig!

Valamennyi, a helyszínen regisztrált résztvevő promóciós ajándékot is kap.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt!

Túravezető: Lelkes András 06-30/491-0067

Táv hossza: kb. 15 km             

Menetidő: kb. 5 óra

Indulás, és helyszíni regisztráció helyszíne: Páka sportpálya - Béke út 8.  (GPS: 46.592416,16.648428)

8.30 - 9.00 Regisztráció a helyszínen közös reggelivel (szendvics, gyümölcs, ásványvíz)

9.30 Üdvözlő beszédek, köszöntők

Tájékoztató magyar-szlovén nyelven

10.15 Túra indítása

A túra befejeztével Pákán egy tál meleg étel és különböző programok – sportolási lehetőségek, bemutatók, játékok (fanatic jump, spinning, fitness park, teqball), egészségügyi szűrések, előadások, kerékpáros bemutatók, kézművesek bemutatkozása, gyermek szabadidős park, falunéző séta várja az érdeklődőket!

  

  Az esemény az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 pályázati forrásaiból támogatott "Közös kerékpáros turisztikai desztináció létrehozása a Vasfüggöny által kettészakított határtérség integrációjára" című, IronCurtainCycling rövid című, SIHU115 azonosítószámú projekt keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

.

 

 

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!