iccmain


navigation

fontsize

color

KERÉKPÁROS RENDEZVÉNY PTUJBAN

Tisztelettel meghívunk a Ptujban és környékén 2019. június 1-én szervezett kerékpáros rendezvényre és közös kerékpározásra A kerékpáros rendezvény az Iron Curtain Cycling - ICC határon átnyúló projekt keretén belül valósult meg.

Kerékpározzunk együtt a Ptujban évente megrendezett Poli maraton keretében. Az esemény kitűnő alkalmat biztosít a projekt és a projekteredmények népszerűsítéséhez mind a hazai, mind a külföldi látogatók körében.

A Bistra Ptuj Tudományos-kutatóközpont tisztelettel meghív mindenkit, csatlakozzon a Poli maratonon induló ICC kerékpáros csapathoz. A 25 tagú csapatba 2019. május 20-ig, illetve a szabad helyek betöltéséig várjuk a jelentkezést. Az ICC kerékpáros csapat tagjai számára fedezzük a nevezési díjat, amely egy promóciós csomagot is tartalmaz:

 

- Poli kerékpáros póló

- Szponzori ajándékok

- a Perutnina Ptuj üzleteiben beváltható 10 % kedvezményre feljogosító ajándékutalvány

- Radenska ásványvíz

És még:

- technikai alapsegítség a kerékpározás során

- a pályák mellett víz és alma – üdítőital a maraton előtt, közben és után

- gasztronómiai finomságok a sátorban

- animációs gyermekprogram 10-től 14 óráig – vezetett gyermek buli – a Perutnina Ptuj igazgatósági épülete előtti parkolóban

Miért késlekednél? Még ma biztosítsd helyed az ICC kerékpáros csapatban, és kezdjed meg az edzést!

 

JELENTKEZÉS MÓDJA: Töltsd ki a mellékelt jelentkezési lapot, és küldd el 2019. május 20-ig a zvonka.lazar.borak@bistra.si e-mail címre. Kérlek, írd rá az általad viselt póló méretét is.

 

A MEGHÍVÓHOZ CSATOLT JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE: Mindazoknak, akik a fenti e-mail címen (zvonka.lazar.borak@bistra.si) jelentkeznek a rendezvényre, a jelentkezési lap 2. oldalán, a „Jelentkezési lap” című oldalt kell kitölteniük, feltüntetve, hogy melyik maratonon kívánnak részt venni, megadni a személyes adatokat, majd végül aláírni a jelentkezési lapot. Kérjük, ne felejtsd el megjelölni a pólód méretét.

 

A Poli maratonra azokat is szeretettel várjuk, akik a határidő után jelentkeznek. A nevezési díjjal kapcsolatos, és egyéb információk megtalálhatók a jelentkezési lapon és a meghívóhoz csatolt leporellón, illetve az alábbi weboldalon https://www.poli.si/poli-maraton/info/

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!