iccmain


navigation

fontsize

color

KIEMELT FIGYELEM A KERÉKPÁROS TURIZMUSBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEKNEK

LENDVA: Az IronCurtainCycling projekt keretén belül, amelyben Lendva Község projektpartnerként vesz részt, a Muravidéki Idegenforgalmi Szövetség bonyolította le a „Valóban akarunk-e kerékpáros turizmust?” című műhelyfoglalkozást. A csentei Muránia kerékpáros központban szervezett foglalkozáson több mint húsz résztvevő volt jelen.

A műhelyfoglalkozás első részében három témakör tartalmát mutattuk be, éspedig: Kerékpározás, mint idegenforgalmi tevékenység, Kerékpáros turizmus termék, és Kerékpározás idegenforgalmi célokra történő értékesítése. A részvetőkkel megismertettük a megfelelő kerékpáros infrastruktúrát és a modernkor kerékpáros turistáinak elvárásait. Úgyszintén bemutattuk a kerékpáros termékek fő elemeit, valamint a sikeres kerékpáros desztinációk jó gyakorlatait. A műhelyfoglalkozás folytatásában a résztvevők gyakorlatban is részt vettek kerékpáros szegmens számára, piaci szempontból vonzó turisztikai termékek fejlesztésében. A műhelyfoglalkozás eredménye az olyan turisztikai termékek alapjainak megteremtése volt, amely a jövőben fokozhatja desztinációk idegenforgalmi vonzerejét.

 

INTERREG EGYÜTTMŰKÖDÉS

A projekt a Szlovénia és Magyarország közötti INTERREG határon átnyúló együttműködési program keretében valósul meg. A következő, keddi műhelyfoglalkozás témája: „A kerékpározás nagy biznisz” lesz.

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!