iccmain


navigation

fontsize

color

Lendva és az Iron Curtain Cycling projekt bemutatása az Utazás Kiállításon

BUDAPEST: Február 21-24. között rendezték meg Budapesten a Hungexpo Kiállítási Központban az Utazás Nemzetközi Turisztikai Kiállítást. 30 ország jelent meg, több mint 300 kiállítási standdal, melyek egyike volt Lendva.

Lendva promóciója

A promóció célja a borturisztikai útvonal és a Vinárium torony, valamint a világ óriásainak a lendvai várban megrendezett kiállításai, a színház és koncert termek bemutatása és reklámozása volt, továbbá az aktív turizmus lehetőségeinek megismertetése. A bemutató egyik fontos eleme volt a Vinárium Hotel és a szőlőskertekben való turizmus promóciója is.

A vásár látogatóinak figyelmét felkeltették a Vinárium Fesztivál tradicionális kulináris eseményei, valamint a Huzimec turisztikai gazdaság kínálata és helyi borainak kóstolója.

Kerékpáros turizmus

Lendva Önkormányzata bemutatta az Interreg Szlovénia – Magyarország Program keretében megvalósuló Iron Curtain Cycling projektet is a vásáron. Az önkormányzat a kerékpáros turizmus fejlesztését kívánja előmozdítani a projekttel. Ez a vásár kiváló alkalmat kínált a jövő évben záruló projekt első eredményeinek bemutatására. A projektre vonatkozó további információ: http://www.icc.zala.hu 

Fotógaléria
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!