iccmain


navigation

fontsize

color

Szolgáltatások

Sonka bolt Kodila

A muravidéki hidegen füstölt érlelt sonka eredetvédett termék, Szlovénia egyik legismertebb kulináris ínyencsége

Firbas vendégház

Szereted a szokásos szobákat, vagy készen állsz egy kicsit kalandosabbra, például egy éjszaka a szénapadláson? A Firbas vendégházban mindkettőt megtalálod.

Collegium Marianum Veržej

Megkezdheti Pomurje felfedezését a Marijanišče-ban (Collegium Marianum), amely barátságos szállást kínál, valamint egy kissé kalandosabb élményt nyújt a "földház"

Pannon falu

A »Pannon falu« egy újonnan épült üdülőtelep, amely a Tešanovci nevű szlovén faluban, csodálatos természeti környezetben található, 2 km-re Alsómaráctól (szlovénül Moravske Toplice) és mindössze néhány lépésnyire a Terme 3000 Livada golfpályától.

Oaza GRILL

Ön ízlelőbimbóit szaftos szeletekkel, grillezett specialitásokkal, halételekkel, friss nyári salátákkal és autentikus házi ételekkel kényeztetik, amiket különféle fehér és vörösborokkal kínálnak amik kiegészítik a finom ízeket.

Boutique Hotel - "Sunny House"

A Napház egy oázis, mely a létezés egyszeri és megsimételhetetlen tiszta izgalmát nyújtja.

SPA TERME 3000 - MORAVSKE TOPLICE

A Terme 3000 vízi világában a látogatókat végtelenül sok élvezet várja, továbbá számos gyógyászati, kikapcsolódási és rekreációs lehetőség minden korosztály számára. 

Radenci Gyógyhely

A legendák szerint a Radenci Gyógyfürdő ásványvizének útját szorgalmas elfek készítették elő. 

Fürdő Banovci

Banovci fürdő gyógyforrásainak ásványvize magas flórtartalmú.

Ride d.o.o.

Nálunk kerékpárüzletet, kerékpár- és tartozékszervizt találnak, ahol hasznos tanácsokat kaphatnak, hasznos tapasztalatokra tehetnek szert és izgalmas társalgás részesei lehetnek.

6 7 8 9 10
Találatok szűrése
Copyright © 2018 - Minden jog fenntartva!